Eventyr

Sakteruta

Byssegutten har sammen med ekspedisjonen Sakteruta padlet Finnmarkskysten helt til Russland, padlet rundt den vakre og ville Moskenesøya i Lofoten, og krysset Moskenesstraumen ut til Værøy, Røst og fantastiske Skomvær fyr.

Han har padlet mye i sitt hjemområde på Helgelandskysten, Hamarøy, i Lofoten, Steigen og området rundt Bodø.

 

Turer i 2018:

Tur til Fuerteventura, Kanariøyene 20.-26.januar 2018

Fullbooket – men ta kontakt om du er interessert i padling på Fuerteventura senere – se informasjon nedenfor.

Tur langs yttersiden av Moskenesøya 9.-13.august 2018

3.-4.padledager innenfor tidsrammen med overnatting i Kvalvika, Horseid, Bunes og Refsvika. Turen avsluttes med kveldsmiddag på Catogården på Reine hvor man kan dusje og slappe av etter turen og få frokost neste morgen. Alt utstyr kan inkluderes.

Kvalvika_LofotenIkke i 2018: Dagsturer til Kvalvika, Moskenesøya. Lofoten 2.-8.august 2019

Turene kjøres daglig. Hvis du ikke har egen kajakk starter turen med at du går over fjellet fra Fredvang til Kvalvika, 30-40 min, hvor Byssegutten og kajakkutstyret møter deg. Ellers går turene daglig fra Fredvang som er helt nord på Moskenesøya og til Kvalvika, ca 9km.

Kvalvika er spesielt kjent for den fantastiske sandstranda, og etter at filmen «Nord for Sola» gikk sin seiersgang på filmfestivaler verden over. Her besøker vi flotte grotter som vi kan padle inn i, tar lunch på stranda og besøker «hobbit-hulen» som surfekameratene fra filmen bygde av ting de fant på stranda. Været bestemmer om det kan gjennomføres tur.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuerteventura byr på flotte strender

Ukestur med 2-4 dager padling, velg selv hvor mye du vil padle – Januar 2018 – Fuerteventura, Kanariøyene

Fuerteventura har et flott padlelandskap med strender, lavalandskap og grotter rundt Corralejo nord på øya. Det legges opp til 3-4 dager padling der og østover på øya, og over til naturreservatet Lobos som ligger mellom Fuerteventura og Lanzarote. Lufttemperaturen ligger på omkring 25 grader noe som gjør padlingen svært behagelig. Det er mulig å fly både både med Norwegian og SAS, direkte til Fuerteventura, eller Lanzarote og ta båt over. Priseksempel Bodø-Fuerteventura 3500,- med Norwegian, Oslo/Stockholm-Fuerteventura 1500,- Overnatting finnes i alle prisklasser fra veldig rimelig til lukseriøst og kostbart.