Kajakkurs

Ta Norges Padleforbunds Våttkort -Ta kontakt på post@byssegutten.no, FB PM eller mob. 950 76500

Teknikkurs Hav – for deg som vil utvide din horisont og bli en mye bedre padler. For å kunne være med må du være en alminnelig vant turperson, ha grunnleggende padleferdigheter og beherske kameratredning. Kurset gjennomføres som tur fre fredag til søndag med overnatting i telt. I tillegg til den formelle teknikkdelen er det fokus på god tilrettelegging for tur i kajakk. Kurset holdes i fantastiske padleomgivelser rundt Moskenesøya/Flakstadøya, Lofoten, 10.aug-12.aug.

Grunnkurs Hav: 4.-5.august – Bodø – fullbooket, 6.-7-august – Bodø – fullbooket

Grunnkurs på ettermiddagstid kan holdes på forespørsel i Bodø og omegn.

Påmelding: mobil 95076500, Facebook eller mail post@byssegutten.no

 

Kurs i Våttkortstigen til Norges Padleforbund:

Introkurs – Dagtid/ettermiddagstid 950,- (utstyr inkludert)

Grunnkurs – Helg/dagtid/ettermiddager, pr person 2800,- grupper på 2-4, 3000,- 1-2 personer (utstyr inkludert)

Teknikkurs – Helg/dagtid/ettermiddager 2800,-/2600,- for deltakere med eget utstyr.

Aktivitetslederkurs – Helg 2800,-, kurset inneholder i tillegg til den formelle delen gruppearbeid med forberedelsesdel fredags kveld, samt gjennomgang av dagens aktiviteter og planlegging for neste dag lørdags kveld.  Deltakere tilbys å hospitere på et senere NPF grunnkurs. Dette er et krav fra NPF før nye aktivitetsledere kan holde egne kurs og utstede NPF Våttkort for grunnkurs og introkurs.

Øvrige kurs:

Rullekurs – Ettermiddager 900,-

Kurs i kajakkseiling – Ettermiddager 900,-

I tillegg tilbys skreddersydde kurs innen tur & matlaging på tur, pakking, navigasjon, surfing m.m. på forespørsel.

Beskrivelsene fra padleforbundet er minimumskravet til innhold i kursene og Byssegutten sørger for personlig tilpasning og tar hensyn til lokale faktorer som er viktige der du skal padle.

Etter endt grunnkurs kan du som medlem i Bodø Kajakklubb være med på onsdagspadlinger, og du kan låne klubbkajakk, åre, spruttrekk og vest gratis på disse padlingene. I en kajakklubb er du del av et fellesskap hvor gode holdninger, sikkerhet og samhold står i fokus; noe som er viktige trygghetsfaktorer både for deg og dine nærmeste.